Gabrielle

Siófoki Balaton tavasszal

2017. március 26. - bgabrielle

fejlec.jpg

A Balatont sosem lehet megunni. Március közepén Siófokon voltam egy rövid ideig, és természetesen a Balaton-part sem maradhatott ki. A tavaszi "magyar tengerről" hoztam néhány fotót ebben a bejegyzésben.

Mivel még a balatoni szezon nem kezdődött el, így elég kevés emberrel találkoztunk a parton. Szerencsére nagyon szép, napsütéses idő volt, így fényképezni is jól lehetett. Személy szerint imádom a Balatont, mint természeti jelenséget, mert a kék mindenféle árnyalatát fel lehet fedezni akkor, amikor a vizét és a távolt kémlelem. Az alábbiakban ezekből láthattok egy kis válogatást. :) 

(A képek külön kis galériában helyezkednek el, így célszerű mindhárom galériát megnyitni - azaz kattintsunk mindig a legnagyobb méretű képekre, hogy az egyes galériákat megnyissuk.)

A  bejegyzésben szereplő képek a szerző tulajdonát képezik, azok közzététele a szerző beleegyezése nélkül tilos! 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabrielle.blog.hu/api/trackback/id/tr912351717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása