Gabrielle

Zajlik Budapest

2017. január 23. - bgabrielle

3_v2.jpg

Bár fehér karácsonyunk nem nagyon volt, ugyanakkor a jó hideg téli idő a nagy mínuszokkal és fagyokkal megérkezett januárban hozzánk is. Ennek az időszaknak az egyik legnagyobb látványossága Budapesten a zajló Duna volt, amelyet hatalmas jégtáblák borítottak.

Rengeteg képet láttam különböző közösségi oldalakon erről a jelenségről, hiszen mindenki posztolt róla valamit és én is nagyon szerettem volna megnézni, néhány képet készíteni. Erre csak a nagy fagyok után egy kicsivel, már enyhébb időben tudtam sort keríteni. Szerencsére amikor már én mentem, nem volt túl hideg (értsd: +2 fok) és egy picit a nap is sütött, így sokkal kellemesebb volt az idő egy duna-parti kiránduláshoz. Így tehát tettünk egy nagy sétát a folyó partján, majd a Lánchídról közelebbről is láthattuk az úszó jégtáblákat, amik igazán elbűvölő látványt nyújtottak. 

A dunai jégzajlás nagyon szép természeti jelenség volt, hihetetlen volt látni a Duna felszínén úszkáló hatalmas jégtáblákat, amiket aztán az éppen útjukba kerülő hidak törtek ketté. Erről, illetve a Lánchídról hoztam néhány képet, nézegessétek és gyönyörködjetek csodaszép városunkban!

2.jpg

1.jpg
11_v2.jpg

6_v2.jpg

5.jpg

12.jpg

15.jpg

14_v2.jpg

13.jpg

10.jpg

8.jpg

16.jpg

7.jpg 9.jpg
4.jpg 17_v2.jpg


A képek a szerző tulajdonát képezik, azok közzététele a szerző beleegyezése nélkül tilos! 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabrielle.blog.hu/api/trackback/id/tr612140405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

12uvas · http://12uvas.blog.hu/ 2017.01.24. 12:15:24

Szia! Nagyon jó képek! Szeretnék 3-at kirakni az Espanoles en Hungría facebook oldalra, ha nem bánod!? További jó fotózást!

bgabrielle 2017.01.24. 12:36:34

Szia! Köszönöm szépen a visszajelzést! Természetesen megoszthatsz képeket, annyit szeretnék kérni, hogy forrásként a blogot vagy a blog FB oldalát (Gabrielle) jelöld meg. Köszönöm! :)
süti beállítások módosítása