Gabrielle

Kis pesti séták

2017. március 08. - bgabrielle

fejlec.jpg

A Miért pont Budapest? című blogbejegyzésben már írtam arról, hogy mennyire szeretem felfedezni a főváros rejtett zugait és mennyi látnivalót tartogat minden kis utcája, részlete. Erre alapozva hoztam ezt a mai bejegyzést, amiben néhány képet fogok mutatni "random" pesti sétálásokból.

Hiszen ahogy kezdett kicsit felengedni a fagy, úgy tettünk néhány kisebb sétát Pest utcáin. Ezek mindig elég hirtelen ötlettől vezérelt városnézések, ugyanakkor nagyon jó kis felfedezések lesznek belőlük. A dolgozós hétköznapokon általában elkerülöm a belsőbb utcákat, hiszen ha közlekedem, akkor a fő útvonalakon rohanok végig, de most volt időnk kicsit nyugodtabban is körülnézni és meglátni néhány olyan dolgot, amik a rohanó mindennapokban elkerülik a figyelmemet. Ezekből a „kisutcai” látnivalókból hoztam most néhány képet, amelyekből nagyon jól látszik, mennyire eklektikus is Budapest. Van ötletetek, hogy melyik kép, hol készült? :)

4.jpg5.jpg6.jpg10.jpg15_v2.jpg7.jpg8.jpg9.jpg1.jpg

2.jpg16.jpg3.jpg13.jpg11.jpg

A képek a szerző tulajdonát képezik, azok közzététele a szerző beleegyezése nélkül tilos! 

Ha tetszett a cikk és szeretnél mindig naprakész lenni az új tartalmakat illetően, látogasd meg és kedveld a blog Facebook oldalát! :)