Gabrielle

Kedves Látogató!

2017. január 10. - bgabrielle

Köszöntelek itt, és nagyon örülök, hogy éppen ezeket a sorokat olvasod, hiszen ez azt jelenti, hogy megtaláltad a blogomat. :)

Számomra eléggé új dolog a blogolás, korábban sosem csináltam, ugyanakkor szerettem volna létrehozni egy platformot, ahol megmutathatok dolgokat és írhatok olyan dolgokról, amik mások számára is érdekesek és hasznosak lehetnek. 

Cikkek több témában is születni fognak, de leginkább képes beszámolós blogot tervezek Budapestről és más helyekről, ha lesz rá lehetőségem, a konyhában való tüsténkedéseimről, illetve szeretnék írni néhány általam érdekesnek talált könyvről is. Lesznek írások, melyek a véleményemet fogják tükrözni valamiről vagy épp a tapasztalataimat osztom majd meg veletek valamivel kapcsolatban.

Terveim szerint kéthetente legalább egy hosszabb írást fogok közzétenni. Amennyiben bármilyen kérés, kérdés, vagy építő jellegű kritika jutna eszetekbe, nyugodtan kommenteljetek. 

Ha tetszett a blog, kérem kövessétek és terjesszétek!

Örülök, hogy itt vagy, gyere máskor is! :)

üdv, Gabrielle

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabrielle.blog.hu/api/trackback/id/tr4512115823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása